1 / 37

Super 8 by Wyndham Calgary Shawnessy Area

Alberta-provinsen, Kanada

Om Calgary

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar/dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns skrivbord, kylskåp och telefon med gratis lokalsamtal. Gäster har tillgång till bland annat business-service, reception (öppen dygnet runt) och flerspråkig personal. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Du får tillgång till inomhuspool, vattenrutschkana och bubbelpool. Boendet har även gratis wi-fi, en eldstad i lobbyn och ett picknickområde. Super 8 by Wyndham Calgary Shawnessy Area har en livsmedelsaffär/närbutik där gäster kan köpa nåt gott att äta.

  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum (avgifter tillkommer, information om detta under Avgifter). Gäster kan få ett av dessa rum genom att kontakta receptionen direkt med hjälp av informationen i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.

Karta över Super 8 by Wyndham Calgary Shawnessy Area

Adress

Super 8 by Wyndham Calgary Shawnessy Area

Calgary, Alberta, Kanada

N 50.901512 E -114.0628

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare