1 / 11

Abel Cressida

Goa, Indien

Om Chauri

Abel Cressida ligger i Canacona på stranden, en kvarts bilfärd från både Palolem Beach och Cotigao naturskyddsområde. Detta hotell vid stranden ligger 9,5 km från Agonda Beach och 23,8 km från Cabo de Rama Fort. Känn dig som hemma i ett av de 25 luftkonditionerade rummen. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis fast internetanslutning och wi-fi erbjuds. Badrummen har dusch och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Palolem Beach - 0,3 km
Colomb Beach - 2,1 km
Patnem-stranden - 2,4 km
Rajbag-stranden - 5 km
Galgibaga strand - 7,8 km
Butterfly Beach - 8 km
Agonda Beach - 9,5 km
Cola Beach - 12,7 km
Cotigao naturskyddsområde - 13 km
Cabo de Rama Fort - 23,8 km
Kurumgad Island - 27,7 km
Paul John Distillery - 28,7 km
Ravindranath Tagore Beach - 29,6 km
Holy Cross Chapel-Baradi - 30,2 km
Kaju Bagh Beach - 30,3 km

Abel Cressida rekommenderar att du använder flygplatsen Dabolim flygplats (GOI) - 63,2 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Här har du tillgång till nattklubb och kan njuta av trädgården. Detta hotell har även gratis wi-fi, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och ett picknickområde. På Cressida Restaurant, deras vid stranden restaurang som specialiserat sig på internationell gastronomi, kan du avnjuta din middag under bar himmel. Föredrar du att ta det lugnt kan du stanna på rummet med rumsservice dygnet runt. Gratis frukost ingår.
  • Avgift för flygtransfer: INR 1800.00 per rum (tur och retur)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 5 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.

Karta över Abel Cressida

Adress

Abel Cressida

Chauri, India

N 15.010333 E 74.023157

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare