1 / 76

Om Cluj-Napoca

I Cluj-Napoca hittar du Ozon Aparthotel en fem minuters bilfärd från Botanisk trädgård och The Oncology Institute "Prof. Dr. Ion Chiricuta" Cluj-Napoca. Detta lägenhetshotell ligger 3,3 km från Sebestyen Palace och 3,3 km från Museum of Zoology. Känn dig som hemma i ett av de 16 luftkonditionerade rummen som har kök med kylskåp och ugn. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en platt-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. På rummet finns gratis dagstidningar och kaffe- och tebryggare. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Botanisk trädgård - 2,7 km
The Oncology Institute "Prof. Dr. Ion Chiricuta" Cluj-Napoca - 2,7 km
Hungarian Reformed Church - 2,8 km
National Theatre - 2,9 km
Palace of Justice - 3 km
Saint George Statue - 3 km
Hungarian Cemetery - 3 km
Babes-Bolyai University - 3 km
Avram Iancu-torget - 3,1 km
Dormition of the Theotokos-katedralen - 3,1 km
Teleki Palace - 3,2 km
Sebestyen Palace - 3,2 km
Ethnographic Museum of Transylvania - 3,3 km
Centrul Medico-Chirurgical Interservisan - 3,3 km
Gold Casino - 3,3 km

Den största flygplatsen i närheten är Cluj-Napoca (CLJ) - 11,1 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och flerspråkig personal. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Gäster kan enkelt ta sig runt med boendets buss (avgift tillkommer) som rör sig inom ett område på 100 meter.
  • Avgift för husdjur: EUR 5 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).

Karta över Ozon Aparthotel

Adress

Ozon Aparthotel

Cluj-Napoca, Rumänien

N 46.75066 E 23.60196

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare