1 / 89

Om Fernie

Fernie Fox Hotel ligger i Fernie bredvid en golfbana, en fem minuters bilfärd från både College of the Rockies Fernie Campus och Fernie Museum. Detta hotell med golfbana ligger 1,6 km från Fernie Heritage Library och 1,8 km från Fernie Memorial Arena. Känn dig som hemma i ett av de 43 rummen med mikrovågsugn och smart-tv. Sängen i ditt rum har bäddmadrass. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan digitalkanaler står för underhållningen. Privat badrum med badkar/dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

College of the Rockies Fernie Campus - 1,6 km
Fernie Heritage Library - 1,6 km
Fernie Museum - 1,7 km
Freyja Lifestyle Fashion - 1,8 km
Arts Station - 1,8 km
Fernie Memorial Arena - 1,9 km
Fernie Aquatic Centre - 1,9 km
Coal Creek Heritage Trailhead - 2 km
Annex Park - 2,3 km
Fernie Golf and Country Club - 3,3 km
Canyon Raft Company - 3,8 km
Fernie Nature Centre - 3,8 km
Mighty Moose Platter Ski Lift - 5,8 km
Fernie Alpine Resort - 6,1 km
Timber Bowl Express Quad - 6,1 km

Fernie Fox Hotel rekommenderar att du använder flygplatsen Cranbrook, BC (YXC-Canadian Rockies Intl.) - 102,1 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service dygnet runt och expressincheckning. Detta hotell har 10 konferensrum för olika typer av möten och events. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig själv med ett besök på deras fullständiga spa. Utöver skidbackarna har du tillgång till bubbelpool. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och skidförvaring. Gäster kan snabbt och enkelt ta sig till skidbackarna med den kostnadsfria skidbussen. Hotellets restaurang Smittys serverar lunch och middag, men du kan även beställa snacks på deras kafé eller slappa på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Komplett frukost serveras dagligen mot en avgift från 06.00 till 11.30.
  • Avgift för komplett frukost: CAD 13 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för husdjur: CAD 20.00 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Avgift för extrasäng: CAD 10.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Upp till 3 barn, 17 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.

Karta över Fernie Fox Hotel

Adress

Fernie Fox Hotel

Fernie, British Columbia, Kanada

N 49.49844 E -115.0798

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare