1 / 45

Chateau de Fleurville

Lyon, Frankrike

Om Fleurville

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, hårtorkar och badrockar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, flerspråkig personal och bagageförvaring. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage. Här har du bland annat tillgång till utomhustennisbana, bastu och säsongsöppen utomhuspool. Detta hotell har även gratis wi-fi och en tv i allmänt utrymme. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift.

  • Förhandsbokning krävs för golftider, massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomst. Kontaktuppgifter finns på bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum (avgifter tillkommer, information om detta under Avgifter). Gäster kan få ett av dessa rum genom att kontakta receptionen direkt med hjälp av informationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över Chateau de Fleurville

Adress

Chateau de Fleurville

Fleurville, Frankrike

N 46.44416 E 4.88108

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare