1 / 100

Cavusin Cave House

Cappadocia, Turkiet

Om Goreme

Cavusin Cave House ligger i Avanos i en nationalpark, en 1 minuters bilfärd från Göremes nationalpark och 6 minuter från Kärleksdalen. Detta hotell ligger 5,2 km från Göreme friluftsmuseum och 8,6 km från Uçhisar slott. Känn dig som hemma i ett av de 15 individuellt inredda rummen med minibarer och LED-tv. Rummen har privata uteplatser/balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med lyxtoalettartiklar och bidéer. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Göremes nationalpark - 0,1 km
Johannes döparens kyrka - 0,1 km
Çavuşin-slottet - 0,2 km
Üç Haçlıs kyrka - 0,5 km
Çavuşin kyrka - 0,9 km
Pasabag - 1,1 km
Çavuşin Old Village Ruins - 2,1 km
Güllüdere (Rosdalen) - 2,6 km
Karanlık Kilise - 2,9 km
Güllüdere Valley Churches - 2,9 km
Kolonlu Kilise - 2,9 km
Kızıl çukur (Röda dalen) - 3 km
Zelve friluftsmuseum - 3 km
Kizilcukur Valley - 3,1 km
Saklı Kilise - 3,2 km

Den största flygplatsen i närheten är Nevsehir (NAV-Cappadocia) - 37,1 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Här får du tillgång tilll hyrcyklar och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, en souvenirbutik eller tidningskiosk och en tv i allmänt utrymme. Hotellets gäster har tillgång till rumsservice dygnet runt och kan även köpa nåt att äta i deras livsmedelsaffär/närbutik. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 08.30 och 10.00.
  • Avgift för extrasäng: TRY 30.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.

Karta över Cavusin Cave House

Adress

Cavusin Cave House

Goreme, Nevsehir, Tyskland

N 38.667655 E 34.841646

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare