1 / 74

Independente Comporta

Alvito, Portugal

Om Grandola

Independente Comporta ligger i Grandola i en förort, en kvarts bilfärd från både Praia da Comporta och Praia do Carvalhal. Denna resort med exklusiv profil ligger 30,3 km från Praia de Tróia och 9,9 km från Dunas Comporta Golf Course. Känn dig som hemma i ett av de 71 luftkonditionerade rummen med minibarer och platt-tv. Rummen har privata inredda terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har badkar eller dusch och tofflor. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Praia do Carvalhal - 9,8 km
Dunas Comporta Golf Course - 9,9 km
Praia da Comporta - 10,3 km
Praia da Aberta Nova - 12,2 km
Praia do Pego - 14,1 km
Comportas kyrka - 15,8 km
Palafita da Carrasqueiras fiskehamn - 21,6 km
Lagoa de Melides - 27 km
Atlântica Beach - 28,3 km
Praia de Tróia - 30,3 km
Troia golfbana - 30,4 km
Roman Ruins of Tróia - 30,8 km
Lagoa de Santo Andre-stranden - 31,6 km
Casino de Tróia - 32,8 km
Alcacer do Sal trädgård - 35,2 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt) och bankomat/banktjänster. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Gäster kan enkelt ta sig till stranden genom att hoppa på den kostnadsfria strandbussen. Denna resort har 2 restauranger med bra mat om du inte bara vill stanna på rummet och njuta av rumsservice (under begränsade tider). På deras 2 kaféer serveras enklare måltider.Avsluta dagen med en drink på boendets bar eller bar vid poolen. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 08.00 och 10.30.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Deposition: EUR 50 per boende, per dag

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta denna resort innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Independente Comporta

Adress

Independente Comporta

Grandola, Portugal

N 38.269891 E -8.688616

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare