1 / 100

Pullman Guangzhou Baiyun Airport

Guangzhou, Kina

Om Guangzhou

Pullman Guangzhou Baiyun Airport ligger i Guangzhou (i området Baiyun), en kvarts bilfärd från både Ma’anshans park och Guangdong International Rowing Centre. Detta hotell med lyxprofil ligger 13,5 km från Huadu Sports Centre och 14,9 km från Guangzhou Rongchuang Paradise. Känn dig som hemma i ett av de 578 rummen med iPod-dockningsstationer och minibarer. Gratis fast internetanslutning och wi-fi tillhandahålls, och underhållning erbjuds i form av en platt-tv med satellitkanaler. Privat badrum med badkar/dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Ma’anshans park - 11,5 km
Guangdong International Rowing Centre - 12,3 km
Huadu Sports Centre - 13,5 km
Guangzhou Rongchuang Paradise - 14,9 km
Fushan Ridge Scenic Spot - 15,1 km
Guangzhou Sunac Cultural Tourism City - 15,3 km
Huadu Hongxiuquan Former Residence - 19,6 km
New Park Shopping Mall - 19,6 km
South Lake Amusement Park - 25,6 km
Kowloon Canton Stream Maofeng - 26,6 km
Huadu Pan'gu-templet - 26,7 km
Pangu Mountain Spring Water World - 26,9 km
Big Hippo Water World - 27,3 km
Berget Baiyun - 28 km
Hongshan Village - 28,7 km

Närmaste flygplatser är:
Baiyun International Airport (CAN) - 9,9 km
Foshan (FUO-Shadi) - 54,2 km

Rekommenderad flygplats för Pullman Guangzhou Baiyun Airport är Baiyun International Airport (CAN).

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och expressincheckning. Planerar du ett event i Guangzhou? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 1500 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Flygtransfer tur/retur är gratis (tillgänglig dygnet runt). Skäm bort dig själv med bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till bland annat gym, utomhuspool och bastu. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Njut av internationell gastronomi på U8, en av de 2 restaurangerna detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och nyttja dess rumsservice dygnet runt. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 05.30 till 10.30. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.
  • Avgift för frukostbuffé: CNY 150 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för extrasäng: CNY 327.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Ett barn, 12 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.

Karta över Pullman Guangzhou Baiyun Airport

Adress

Pullman Guangzhou Baiyun Airport

Guangzhou, Kina

N 23.389113 E 113.303779

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare