1 / 46

Mary's Palm Garden

Om Hikkaduwa

Mary's Palm Garden ligger i Hikkaduwa nära stranden, en fem minuters bilfärd från både Narigama Beach och Ratgama Lake. Detta bed and breakfast vid stranden ligger 2,7 km från Hikkaduwa Beach och 2,8 km från Hikkaduwa Coral Reef. Känn dig som hemma i ett av de 7 luftkonditionerade rummen. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och bidéer. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Narigama Beach - 1 km
Ratgama Lake - 1,4 km
Hikkaduwa Coral Reef - 3,1 km
Jananandharamaya - 4,4 km
Hikkaduwa Beach - 4,6 km
Hikkaduwa National Park - 4,2 km
Seenigama Temple - 5,7 km
Pitiwella Beach - 8,9 km
Akuralas strand - 10,8 km
Natural Moonstone Mine - 12,7 km
Gurusinghe Moonstone Mine - 12,7 km
Mahamodara Beach - 14 km
Ambalangoda Beach - 14,4 km
St. Aloysius College - 15,9 km
Galle International Cricket Stadium - 16,4 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), bagageförvaring och tvättmöjligheter. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Här erbjuds massage och du har tillgång till hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och ett picknickområde. Gäster kan enkelt ta sig till närliggande attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Du kan äta på boendets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice (under begränsade tider). Frukost enligt egen beställning serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för frukost enligt egen beställning: USD 5.00 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Mary's Palm Garden

Adress

Mary's Palm Garden

Hikkaduwa, Sri Lanka

N 6.12129 E 80.11934

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare