1 / 43

Huangshan Xishan Wutongqinyuan

Östra Kina, Kina

Om Huangshan

Huangshan Xishan Wutongqinyuan ligger i Huangshan (i området Tunxi), en 5 minuters promenad från Daizhen Park och fem minuter med bil från Binjiang Huating. Detta bed and breakfast ligger 1,6 km från Xin'anbron och 13,1 km från Huashans mystiska grottor. Känn dig som hemma i ett av de 9 rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns skrivbord och vattenkokare. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Daizhen Park - 0,4 km
Xin'anbron - 1,3 km
Binjiang Huating - 1,8 km
Huashans mystiska grottor - 13,1 km
Yansi Wenfeng Tower - 18 km
Ancient Buildings of Chengkan Village - 24,9 km
Huaitang Village - 25,6 km
Natursköna Tangmo i Huangshan - 27,6 km
Tangyue Arch Group - 28,1 km
Shuyuan Village - 30,4 km
Qiyun Mountain National Geopark - 32 km
Den uråldriga staden Huizhou - 34 km
Fengkou Simian Workshop - 35,1 km
Mt.Wulong Scenic Resort of Wuyuan - 37 km
Shangfeng Huaguo Mountain Villages - 42,4 km

Den största flygplatsen i närheten är Tunxi (TXN) - 6,3 km

Gäster har tillgång till bland annat expressincheckning, expressutcheckning och kemtvätt/tvättjänster. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Här får du tillgång tilll hyrcyklar och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och ett picknickområde. Huangshan Xishan Wutongqinyuan har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukost serveras mot en avgift dagligen mellan 07.00 och 09.00. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.
  • Frukostavgift: CNY 25 för vuxna och CNY 25 för barn
  • Parkeringsavgift: CNY 30 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta Huangshan Xishan Wutongqinyuan

Adress

Huangshan

GPS: N 29.710225 E 118.299952

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare