1 / 32

Stop and Go Boutique Homestay in Hue

Hue, Vietnam

Om Hue

Stop and Go Boutique Homestay in Hue ligger centralt i Hue, en 4 minuters promenad från Hue Night Walking Street och 13 minuter från Nguyen Dinh Chieu Walking Street. Detta hotell ligger 1 km från Truong Tiens bro och 1,7 km från Royal Fine Arts Museum. Känn dig som hemma i ett av de 22 luftkonditionerade rummen med minibarer och platt-tv. Sängen har memory foam-madrass och sängtillbehör av högsta kvalitet. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrummen har gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Hue Night Walking Street - 0,4 km
Nguyen Dinh Chieu Walking Street - 1,1 km
Truong Tiens bro - 1,2 km
Dong Ba-marknaden - 2 km
Royal Fine Arts Museum - 2 km
An Dinhs palats - 2,3 km
General Museum Complex - 2,4 km
Con Hen - 2,4 km
Perfume River - 2,5 km
Museum of Royal Antiquities - 2,7 km
National School - 2,7 km
Ho Chi Minh Museum - 2,7 km
Ngo Mon Gate - 2,7 km
Flag Tower - 2,8 km
Kejsarstaden - 2,8 km

Den största flygplatsen i närheten är Hue (HUI-Phu Bai Intl.) - 15,3 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och bagageförvaring. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och motorcykelsparkering finns på plats. Här har du tillgång till hyrcyklar och kan njuta av terrassen. Boendet har även gratis wi-fi och conciergetjänster. Du kan äta lunch och middag på hotellets restaurang Stop and Go, som specialiserar sig på lokala och internationella rätter. Du kan även äta gott på deras kafé eller bara ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukost enligt egen beställning serveras dagligen mot en avgift från 06.30 till 09.30.
  • Avgift för frukost enligt egen beställning: VND 60000 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för flygtransfer: VND 220000.00 per fordon (enkel resa)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta Stop and Go Boutique Homestay in Hue

Adress

Hue Thua Thien Hue

GPS: N 16.47142 E 107.59726

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare