1 / 100

Baita Hanzel & Gretel

Livigno, Italien

Om Italienska Alperna

Slå dig till ro i den här individuellt möblerade lägenheten, som har ett kylskåp och en ugn i köket. En platt-tv med satellitkanaler står för underhållningen, och gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Bekvämligheter som ingår är ett separat loungeområde och mikrovågsugn. Du kan också be om att få spjälsäng (avgift tillkommer). Gäster har mot en avgift tillgång till flygtransfer tur/retur (tillgänglig dygnet runt) och hämtning vid järnvägsstationen. Denna lägenhet erbjuder ski-in/ski-out, bastu och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, skidförvaring och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Gäster som vill pröva lyckan kan bara hoppa på kasinobussen (avgift tillkommer).

  • Alla gäster, även barn, måste vara närvarande vid incheckning och uppvisa statligt utfärdad legitimation eller pass.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).
  • Boendet rengörs av städpersonal.

Karta över Baita Hanzel & Gretel

Adress

Baita Hanzel & Gretel

Italienska Alperna, Italien

N 46.522909 E 10.119514

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare