1 / 97

Om Jedda

Jeddah Hilton ligger centralt i Jedda, en fem minuters bilfärd från både Red Sea Mall och North Corniche. Detta hotell med lyxprofil ligger 3,9 km från Fakieh Aquarium och 4 km från Jeddah Sea Corniche. Känn dig som hemma i ett av de 388 individuellt inredda rummen med minibarer och LED-tv. Rummen har privata inredda balkonger. Wi-fi (avgift tillkommer) gör att du kan hålla dig uppkopplad och på rummet har du även kabel-tv och dvd-spelare. Privat badrum med dush över badkar, djupa badkar och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Röda havet - 2 km
Jeddah Sea Corniche - 2,1 km
North Corniche - 2,6 km
Red Sea Mall - 3,1 km
DAMAC Al Jawharah - 3,7 km
Fakieh Aquarium - 4,3 km
Al Shallal temapark - 4,6 km
Den flytande moskén - 6,9 km
Rawaea Almaktabat Park - 9,3 km
Shoppingcenter Mall of Arabia - 9,4 km
Stars Avenue Mall - 9,4 km
Sultan Mall Masjid - 9,8 km
Thalia Street - 10 km
Jeddah International Exhibition Center - 10 km
Kung Faisals specialistsjukhus - 10,1 km

Jeddah Hilton rekommenderar att du använder flygplatsen Jeddah (JED-King Abdulaziz Intl.) - 16,7 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, limousine- och taxibokning och expressincheckning. Planerar du ett event i Jedda? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 5150 kvadratmeter, däribland konferenscenter och 11 mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du bland annat tillgång till utomhustennisbanor, ett dygnet runt-öppet gym och utomhuspool. Boendet har även wi-fi mot en avgift, conciergetjänster och en spelhall. Njut av internationell gastronomi på Al Safinah Restaurant, en av de 3 restauranger detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice dygnet runt. Du kan även hitta lättare måltider på deras kafé. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 06.30 till 11.30. Detta boende kommer att renoveras mellan 28 augusti 2023 och 31 maj 2024 (slutdatum kan komma att ändras). Följande områden påverkas:
  • Vissa rum
Renoveringsarbete kommer endast att utföras under kontorstider. Oljud och störningar kommer att hållas till ett minimum.
  • Avgift för frukostbuffé: SAR 130 för vuxna och SAR 65 för barn
  • Avgift för wi-fi på rummet: SAR 10.66 per dag (avgiften kan variera)
  • Avgift för wi-fi i allmänna utrymmen: SAR 40 per dag (avgiften kan variera)
  • En avgift tas ut för tidig incheckning (endast i mån av tillgång)
  • En avgift tas ut för sen utcheckning (endast i mån av tillgång)
  • Avgift för extrasäng: SAR 201.25 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Det kan finnas lokala lagar som gör att ogifta gäster inte kan dela rum. Det är gästernas ansvar att kunna uppvisa äktenskapsbevis om så krävs av boendet.
  • Par som vill dela rum måste ha med sig äktenskapsbevis.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Alkohol serveras ej och är förbjudet på detta boende.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Jeddah Hilton

Adress

Jeddah Hilton

Jedda, Saudiarabien

N 21.605701 E 39.11048

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare