1 / 11

Kings Crown Resort - Mandarmani

Kolkata-Calcutta, Indien

Om Kanthi

Kings Crown Resort - Mandarmani ligger i Kanthi nära stranden, en 4 minuters promenad från Mandarmanis strand. Detta hotell ligger 27,9 km från Digha Beach och 28,1 km från Digha Mohana Fish Market. Känn dig som hemma i ett av de 43 rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. I badrummen finns dusch. På rummet finns skrivbord och kaffe- och tebryggare. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Mandarmanis strand - 0,3 km
Digha Beach - 27,9 km
Digha Mohana Fish Market - 28,1 km
Amarabati Park - 29,4 km
Dighas vetenskapscentrum - 30,1 km
Dariapurs fyrtorn - 30,8 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här har du tillgång till inomhuspool och kan njuta av trädgården. Du kan äta på hotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice (under begränsade tider). Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för kontinental frukost: INR 250 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för extrasäng: INR 999.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Kings Crown Resort - Mandarmani

Adress

Kings Crown Resort - Mandarmani

Kanthi, Indien

N 21.668742 E 87.710517

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare