1 / 23

Om Kolkata

The Astor Kolkata ligger i Kolkata (i området Park Street), fem minuter med bil från både Victoria Memorial och New Market. Detta hotell ligger 12,3 km från Belur Math och 15,4 km från Dakshineswar Kali-templet. Känn dig som hemma i ett av de 34 luftkonditionerade rummen med kylskåp och minibarer. En platt-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och tofflor. På rummet finns skrivbord och kaffe- och tebryggare. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Camac Street - 0,2 km
Maidan (parkområde) - 0,5 km
ISKCON Kolkata, Sri Sri Radha Govind Temple - 0,5 km
The Harrington Street Arts Centre - 0,5 km
Birla Planetarium - 0,5 km
U.S. Consulate General Kolkata - 0,6 km
S:t Pauls katedral - 0,7 km
S:t Xavier's College - 0,8 km
Forum affärsgalleria - 1 km
Nandan - 1,1 km
Victoria Memorial - 1,2 km
Park Street Cemetery - 1,5 km
Asiatic Society - 1,6 km
Indian Museum - 1,9 km
Sudder Street - 1,9 km

Den största flygplatsen i närheten är Kolkata (CCU-Netaji Subhash Chandra Bose Intl.) - 21,8 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Här har du tillgång till nattklubb, conciergetjänster och en tv i allmänt utrymme. Njut av medelhavsköket på Kebab-E-Que, en av de 2 restauranger detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice dygnet runt. Du kan även hitta lättare måltider på deras kafé. Koppla av med en drink på en av boendets 2 barer/lounger. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 07.30 till 10.30.
  • Avgift för frukostbuffé: INR 1 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över The Astor Kolkata

Adress

The Astor Kolkata

Kolkata, Indien

N 22.54553 E 88.35184

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare