1 / 15

Om Kolkata

Hotel East Palace ligger centralt i Kolkata, en kvarts bilresa från både Victoria Memorial och New Market. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 9,4 km från ISKCON Temple Siliguri och 9,4 km från Shanagar Burning Ghat. Känn dig som hemma i ett av de 55 individuellt inredda rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrummen har gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns skrivbord och gratis dagstidningar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

ISKCON Temple Siliguri - 9,4 km
Shanagar Burning Ghat - 9,4 km
Nirmal Hriday - 9,5 km
Rabindra Sarobar-stadion - 9,7 km
National Library - 9,7 km
Horticultural Gardens - 9,8 km
Kalighat Kalis tempel - 10 km
Alipore Zoo - 10,1 km
Nagore Dargah - 10,1 km
Rabrindra Sarovar - 10,1 km
South City Mall - 10,6 km
Bhawanipore Cemetery - 10,7 km
Deshapriya Park - 10,8 km
Jodhpur Park - 10,8 km
Maidan (parkområde) - 11 km

Hotel East Palace rekommenderar att du använder flygplatsen Kolkata (CCU-Netaji Subhash Chandra Bose Intl.) - 32,9 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, limousine- och taxibokning och kemtvätt/tvättjänster. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferensrum och 3 mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig på begäran), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här erbjuder man utomhuspool och fitnesscenter. Detta hotell har även wi-fi mot en avgift, en spelhall och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Njut av indiska köket på Pluto, en av de 2 restauranger detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice dygnet runt. Du kan även hitta lättare måltider på deras kafé. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. En gratis kontinental frukost ingår.
  • Avgift för flygtransfer: INR 1500 per fordon (enkel resa)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Upp till 2 barn, 12 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta över Hotel East Palace

Adress

Hotel East Palace

Kolkata, Indien

N 22.456478 E 88.304613

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare