1 / 31

Siamton Inn - A Cygnett Collection

Kolkata-Calcutta, Indien

Om Kolkata

Siamton Inn - A Cygnett Collection ligger centralt i Kolkata, en fem minuters bilfärd från både New Market och Victoria Memorial. Detta hotell med exklusiv profil ligger 12,7 km från Belur Math och 15 km från Dakshineswar Kali-templet. Känn dig som hemma i ett av de 45 rummen med minibarer och LCD-tv. Sängen i ditt rum har memory foam-madrass. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Park Street Cemetery - 0,2 km
S:t Xavier's College - 0,7 km
The Mother House of the Missionaries of Charity - 0,8 km
Camac Street - 1,1 km
Quest shoppingcenter - 1,1 km
ISKCON Kolkata, Sri Sri Radha Govind Temple - 1,2 km
The Harrington Street Arts Centre - 1,3 km
U.S. Consulate General Kolkata - 1,4 km
Asiatic Society - 1,5 km
Maidan (parkområde) - 1,6 km
Birla Planetarium - 1,7 km
Forum affärsgalleria - 1,8 km
Indian Museum - 1,9 km
Sudder Street - 1,9 km
S:t Pauls katedral - 1,9 km

Siamton Inn - A Cygnett Collection rekommenderar att du använder flygplatsen Kolkata (CCU-Netaji Subhash Chandra Bose Intl.) - 20,3 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressincheckning och expressutcheckning. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här har du tillgång till ett dygnet runt-öppet gym, gratis wi-fi och conciergetjänster. Boendet har även bröllopstjänster, en tv i allmänt utrymme och bankettsal. Njut av asiatiska köket på GT Route, en av de 2 restauranger detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice. Du kan även hitta lättare måltider på deras kafé. En gratis frukostbuffé ingår.
  • Avgift för flygtransfer: INR 1500

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Det kan finnas lokala lagar som gör att ogifta gäster inte kan dela rum. Det är gästernas ansvar att kunna uppvisa äktenskapsbevis om så krävs av boendet.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Siamton Inn - A Cygnett Collection

Adress

Siamton Inn - A Cygnett Collection

Kolkata, Indien

N 22.546452 E 88.361562

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare