1 / 48

Om Kolkata

The HHI Kolkata ligger centralt i Kolkata, en fem minuters bilfärd från både Victoria Memorial och New Market. Detta hotell med lyxprofil ligger 12,7 km från Belur Math och 15,2 km från Dakshineswar Kali-templet. Känn dig som hemma i ett av de 184 individuellt inredda rummen med minibarer och dvd-spelare. Sängen har Select Comfort-madrass och duntäcken. Rummen har privata balkonger. Gratis fast internetanslutning och wi-fi. Underhållning erbjuds i form av en 32-tums LCD-tv med kabelkanaler. Privat badrum med dush över badkar, bubbelbadkar och lyxtoalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Camac Street - 0,1 km
Forum affärsgalleria - 0,3 km
ISKCON Kolkata, Sri Sri Radha Govind Temple - 0,6 km
Nandan - 0,6 km
Birla Planetarium - 0,8 km
Maidan (parkområde) - 0,8 km
The Harrington Street Arts Centre - 0,9 km
S:t Pauls katedral - 1 km
U.S. Consulate General Kolkata - 1,2 km
S:t Xavier's College - 1,2 km
Victoria Memorial - 1,4 km
Quest shoppingcenter - 1,6 km
Park Street Cemetery - 1,7 km
Bhawanipore Cemetery - 2 km
Asiatic Society - 2 km

The HHI Kolkata rekommenderar att du använder flygplatsen Kolkata (CCU-Netaji Subhash Chandra Bose Intl.) - 21,3 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service dygnet runt och limousine- och taxibokning. Planerar du ett event i Kolkata? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 1858 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och gratis parkeringsservice finns på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till bland annat gym, utomhuspool och bastu. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Du kan äta gott på hotellets restaurang och kafé. Här har du även tillgång till rumsservice dygnet runt. Avsluta dagen med en drink på boendets bar eller bar vid poolen.
  • Avgift för flygtransfer: INR 1500 per fordon (tur och retur)
  • Avgift för extrasäng: INR 2674 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över The HHI Kolkata

Adress

The HHI Kolkata

Kolkata, Indien

N 22.54129 E 88.350561

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare