1 / 41

Om Kolkata

Hotel Raj Palace ligger centralt i Kolkata, en 5 minuters bilfärd från New Town ekopark och 14 minuter från Dakshineswar Kali-templet. Detta hotell ligger 15,7 km från New Market och 17,9 km från Victoria Memorial. Känn dig som hemma i ett av de 35 rummen med platt-tv. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan kabelkanaler står för underhållningen. Badrummen har dusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns skrivbord och gratis dagstidningar. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

City Centre 2 - 0,1 km
New Town ekopark - 3,1 km
Ekologisk urban by - 3,2 km
Mother's vaxmuseum - 3,7 km
Biswa Bangla Convention Centre - 5,7 km
Rabindra Tirtha - 6,1 km
Motijheel Mosque and Cemetery - 6,1 km
Ecospace Business Park - 6,6 km
Axis Mall - 7,5 km
Nazrul Tirtha - 8,7 km
Salt Lake City Centre Mall - 9,9 km
Nicco Park - 10,2 km
Salt Lake Central Park - 10,2 km
Digambar Jain Mandir - 10,4 km
Salt Lake Stadium - 10,6 km

Den största flygplatsen i närheten är Kolkata (CCU-Netaji Subhash Chandra Bose Intl.) - 5,3 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Flygtransfer tur/retur är gratis (tillgänglig dygnet runt). Här erbjuds fitnesscenter och hyrcyklar. Detta hotell har även gratis wi-fi och conciergetjänster. Du kan äta gott på hotellets restaurang och kafé. Här har du även tillgång till rumsservice dygnet runt. Här erbjuds en gratis frukost med lokala rätter dagligen.
  • Avgift för extrasäng: INR 1000.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Hotel Raj Palace

Adress

Hotel Raj Palace

Kolkata, Indien

N 22.62136 E 88.45177

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare