1 / 88

Holiday Inn Golden Mile, an IHG Hotel

Om Kowloon

Holiday Inn Golden Mile, an IHG Hotel placerar dig mitt i Kowloon, ett stenkast från K11 Art Mall och bara tio minuters promenad från Avenue of Stars. Detta hotell ligger 0,6 km från Tsim Sha Tsui Star Ferry Pier och 1 km från Harbour City. Känn dig som hemma i ett av de 622 rummen med kylskåp och espressobryggare. Gratis fast internetanslutning och wi-fi tillhandahålls, och underhållning erbjuds i form av en LCD-tv med satellitkanaler. Privat badrum med hårtorkar och badrockar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och kaffe- och tebryggare. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

K11 Art Mall - 0,1 km
Peninsula Hong Kong - 0,2 km
Kowloon Mosque and Islamic Centre - 0,3 km
Tsim Sha Tsui strandpromenad - 0,3 km
Hong Kongs Rymdmuseum - 0,3 km
Chungking Mansions - 0,3 km
Harbour City - 0,4 km
Avenue of Stars - 0,5 km
1881 Heritage - 0,5 km
Canton Road - 0,5 km
Hong Kongs Konstmuseum - 0,5 km
Kimberley Street - 0,5 km
Klocktornet Tsim Sha Tsui - 0,6 km
Knutsford Terrace - 0,6 km
Kowloon Park - 0,6 km

Holiday Inn Golden Mile, an IHG Hotel rekommenderar att du använder flygplatsen Hong Kong International Airport (HKG) - 33,8 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service dygnet runt och limousine- och taxibokning. Planerar du ett event i Kowloon? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 938 kvadratmeter, däribland konferensrum och 3 mötesrum. Här har du tillgång till fritidsnöjen som utomhuspool och fitnesscenter. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Njut av internationell gastronomi på Bistro on the Mile, en av de 3 restaurangerna detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och nyttja dess rumsservice dygnet runt. Koppla av med din favoritdrink i deras bar eller bar vid poolen. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 07.00 till 10.30.
  • Avgift för frukostbuffé: HKD 327.8 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för parkeringsservice: HKD 2880 per natt
  • Avgift för extrasäng: HKD 495.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Upp till 2 barn, 12 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta över Holiday Inn Golden Mile, an IHG Hotel

Adress

Holiday Inn Golden Mile, an IHG Hotel

Kowloon, Hongkong SAR

N 22.29655 E 114.17226

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare