1 / 91

Holiday Inn Auckland Airport, an IHG Hotel

Auckland, Nya Zeeland

Om Mangere

Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan kabelkanaler står för underhållningen. Privat badrum med badkar/dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, expressincheckning och gratis dagstidningar i lobbyn. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här erbjuds utomhuspool och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Gäster kan enkelt ta sig till närliggande attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift.

  • Kreditkortsbetalningar medför tilläggsavgift

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta över Holiday Inn Auckland Airport, an IHG Hotel

Adress

Holiday Inn Auckland Airport, an IHG Hotel

Mangere, Nya Zeeland

N -36.972347 E 174.78583

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare