1 / 12

Hotel Tropicana Club & Spa

Monastir, Tunisien

På stranden

Om Monastir

Hotel Tropicana Club & Spa ligger i Monastir på stranden, en 12 minuters bilfärd från Medinat Alzahra Parc. Detta hotell med all-inclusive ligger 12,7 km från Sousse strand och 27,8 km från Plage de Port El Kantaoui. Känn dig som hemma i ett av de 312 rummen med platt-tv. Rummen har privata inredda balkonger/terrasser. Satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Stade Mustapha Ben Jannet - 10,3 km
Flamingo golfbana - 11,5 km
Bourguiba Mausoleum - 11,7 km
Medinat Alzahra Parc - 11,8 km
El Kobba Museum - 12 km
Great Mosque - 12 km
Ribat i Monastir - 12,1 km
Sofra Cistern - 12,1 km
Monastir Beach - 12,2 km
Museum Dar Essid - 12,4 km
Ribat i Sousse - 12,5 km
Ribat - 12,5 km
Zaouia Zakkak - 12,6 km
Sousse strand - 12,7 km
Casino Veneziano - 13,1 km

Närmaste flygplatser är:
Monastir (MIR-Habib Bourguiba Intl.) - 3,5 km
Enfidha (NBE) - 58,8 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt) och hiss. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till 2 utomhuspooler, en nattklubb och utomhustennisbanor. Boendet har även gratis wi-fi och livvakter på plats. Detta hotell är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Hotel Tropicana Club & Spa har en restaurang där gästerna kan avnjuta en utsökt måltid. Man kan även köpa nåt på deras snackbar/deli. Avsluta dagen med en drink på boendets bar, strandbar eller bar vid poolen. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 07.00 och 10.00.

Följande avgifter ska betalas på boendet:

  • En stadsskatt tas ut av staden och betalas på boendet. Undantag kan finnas. Kontakta boendet med hjälp av uppgifterna i bokningsbekräftelsen för mer information.
  • Stadsskatt: 4.00 TND per person per natt i upp till 10 nätter. Skatten gäller inte barn under 12 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för extrasäng: TND 20.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 08.00 och 17.00.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Vid incheckning måste gäster uppvisa antingen negativt covid-19-testresultat eller dokument som bevisar fullständig vaccination mot covid-19.

Karta över Hotel Tropicana Club & Spa

Adress

Hotel Tropicana Club & Spa

Monastir, Tunisien

N 35.76453 E 10.726938

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare