1 / 29

Seasons Hotel

Mumbai, Indien

Om Navi Mumbai

I Navi Mumbai-området Nerul ligger Seasons Hotel, en fem minuters bilfärd från både DY Patil Stadium och Wonder Park. Detta hotell ligger 23,7 km från USA:s generalkonsulat och 27,4 km från Tata Memorial Hospital. Känn dig som hemma i ett av de 36 individuellt möblerade rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrummen har dusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns värdeförvaringsskåp, skrivbord och telefon med gratis lokalsamtal. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

DY Patil Stadium - 1,2 km
Kharghar Hills - 2,2 km
Nerul Balaji Temple - 2,2 km
Wonder Park - 2,3 km
Seawoods Grand Central - 2,4 km
Seawoods Lake - 3,1 km
Nerul Lake and nature park - 3,9 km
Rock Garden - 4,9 km
Belapur Mango Garden - 4,6 km
Utsav Chowk - 5,8 km
Kharghar Valley Golf Course - 6,7 km
Inorbit Mall - 7,4 km
CIDCO Exhibition Centre - 7,8 km
Daridrya Harana Tirtha - 8 km
Sri Sri Radha Madanmohan Temple - 8,6 km

Den största flygplatsen i närheten är Chhatrapati Shivaji International Airport (BOM) - 31,8 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi och conciergetjänster. Du kan äta på hotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice (under begränsade tider). Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för frukostbuffé: INR 150 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Seasons Hotel

Adress

Seasons Hotel

Navi Mumbai, Indien

N 19.03721 E 73.02866

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare