1 / 100

Cappadocia Cave Suites Hotel - Special Class

Cappadocia, Turkiet

Om Nevsehir

Cappadocia Cave Suites Hotel - Special Class ligger i Nevşehir i en nationalpark, ett stenkast från Göremes nationalpark och 2 minuters bilfärd från Göreme friluftsmuseum. Detta hotell med exklusiv profil ligger 2 km från Kärleksdalen och 4,8 km från Uçhisar slott. Känn dig som hemma i ett av de 36 individuellt inredda rummen med minibarer och LCD-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, hårtorkar och tofflor. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och kaffe- och tebryggare. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Göremes nationalpark - 0,1 km
Romerskt slott - 0,3 km
Göremes romerska slott - 0,4 km
Lovers Hill - 0,5 km
Aydın Kırağı - 0,6 km
Karanlık Kilise - 0,7 km
Güllüdere Valley Churches - 0,7 km
Kolonlu Kilise - 0,7 km
Saklı Kilise - 1,1 km
El Nazar-kyrkan - 1,4 km
Johannes Döparens kyrka - 1,7 km
Tokalis kyrka - 1,8 km
Göreme friluftsmuseum - 1,9 km
Zemi-dalen - 2,8 km
Aynalis kyrka - 2,8 km

Cappadocia Cave Suites Hotel - Special Class rekommenderar att du använder flygplatsen Nevsehir (NAV-Cappadocia) - 40,7 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Hämtning vid järnvägsstationen erbjuds avgiftsfritt (tillgänglig dygnet runt) och avgiftsfri parkering är tillgängligt på plats. Här erbjuds massage och du har tillgång till bubbelpool. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en frisersalong. Gäster kan enkelt ta sig till närliggande attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Du kan äta gott på hotellets restaurang, som serverar lunch och middag. Du kan även beställa tilltugg på deras kafé och du har tillgång till rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Turkiska turismministeriet står för den officiella klassificeringen av boenden i Turkiet. detta hotell har fått följande klassificering: Special Class.
  • Avgift för flygtransfer: TRY 550 per person (enkel resa)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.

Karta över Cappadocia Cave Suites Hotel - Special Class

Adress

Cappadocia Cave Suites Hotel - Special Class

Nevsehir, Turkiet

N 38.641742 E 34.83127

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare