1 / 100

Octant Vila Monte

Tavira, Portugal

Om Olhao

I Olhao ligger Octant Vila Monte på landet, en tio minuters bilfärd från både Museu Paroquial de Moncarapacho och Cerro de São Miguel. Detta hotell med lyxprofil ligger 12,7 km från Olhaos hamn och 24,3 km från Faro Marina. Känn dig som hemma i ett av de 55 rummen med minibarer (med vissa gratis produkter) och platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar och dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och kaffe- och tebryggare. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Museu Paroquial de Moncarapacho - 2,2 km
Cerro de São Miguel - 5,9 km
Colina Verde golfbana - 6,6 km
Ria Formosa naturpark - 7,6 km
Praia Fuseta - 8 km
Ilha da Fuzeta - 8,6 km
Novacortica-korkfabriken - 10,3 km
Praia da Armona-Ria - 11 km
Ilha da Armona Beach - 11,8 km
Praia do Farol - 12,1 km
Parque Natural da Ria Formosa - 12,4 km
Schwimmbad - 12,7 km
Olhaos hamn - 12,7 km
Olhao Municipal Market - 13 km
Ilha da Culatra strand - 13,5 km

Octant Vila Monte rekommenderar att du använder flygplatsen Faro (FAO-Faro Intl.) - 26,2 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig på begäran), och gratis parkeringsservice finns på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till 2 utomhuspooler, utomhustennisbana och ett dygnet runt-öppet fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Detta hotell har 2 restauranger som serverar bra mat, som till exempel Laranjal. Du kan också välja att lata dig på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar eller bar vid poolen. Här erbjuds en gratis frukost enligt egen beställning dagligen mellan 08.00 och 11.00.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En stadsskatt tas ut av staden och betalas på boendet. Skatten är säsongsbunden och gäller inte alltid året om. Undantag från skatten kan finnas. Kontakta boendet med hjälp av uppgifterna i bokningsbekräftelsen för mer information.
  • Stadsskatt: Från 1 november till 31 mars, 1.00 EUR per person, per natt, upp till 5 nätter. Skatten gäller inte barn under 16 år.
  • Stadsskatt: Från 1 april till 31 oktober, 2.00 EUR per person, per natt, upp till 5 nätter. Skatten gäller inte barn under 16 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för flygtransfer: EUR 60 per fordon (enkel resa)
  • Avgift för flygtransfer per barn: EUR 60 (enkel resa), (ålder från 1 till 12 år)
  • Avgift för husdjur: EUR 50 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Spjälsäng (babysäng): EUR 50.0 per natt
  • Avgift för extrasäng: EUR 80.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Octant Vila Monte

Adress

Octant Vila Monte

Olhao, Portugal

N 37.098577 E -7.793061

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare