1 / 37

Om Ostrava

Detta lägenhetshotell ligger i Ostrava, tio minuters med bil från både Vodní svět och Landek Parks gruvmuseum. Detta lägenhetshotell ligger 6 km från Antonin Dvorak Theater och 6,9 km från Silesian-Ostrava Castle. Slå dig till ro i den här lägenheten och gör dig hemmastadd i pentryt, som har ett kylskåp och en ugn. Det finns en privat balkong eller terrass. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en platt-tv erbjuder underhållning. Bekvämligheter som ingår är värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning sker dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Landek Parks gruvmuseum - 1,4 km
Ostravice River - 3,2 km
Vodní svět - 4,3 km
New City Hall Viewing Tower - 4,9 km
Antonin Dvorak Theater - 6 km
Silesian-Ostrava Castle - 6,9 km
Michal Colliery - 7,1 km
Milos Sykora Memorial - 7,1 km
Ostrava Museum - 7,4 km
Ostravas zoo - 7,8 km
Puppet Theatre - 7,9 km
Casino Ostrava - 8 km
The World of Miniatures - 8,1 km
Černá Loukas utställningscenter - 8,1 km
Lower Vitkovice - 11 km

Detta lägenhetshotell rekommenderar att du använder flygplatsen Ostrava (OSR-Leos Janacek) - 31,2 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), bagageförvaring och tvättmöjligheter. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Koppla av och varva ned med massage och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till bland annat inomhuspool, bastu och fitnesscenter. Detta lägenhetshotell har även gratis wi-fi, en frisersalong och ett picknickområde. Detta lägenhetshotell ger dig möjlighet att lyxa till det lite med rumsservice (under begränsade tider). Hotelstars Union tilldelar officiella stjärnklassificeringar för boenden i Tjeckien. Detta boende har klassificerats som 3 stars.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Stadsskatt: 35.00 CZK per person per natt. Skatten gäller inte barn under 18 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för extrasäng: CZK 600.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage. Bokningar kan göras genom att kontakta detta lägenhetshotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över AD Landek

Adress

AD Landek

Ostrava, Tjeckien

N 49.87267 E 18.25849

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare