1 / 10

Jing Du Yuan Hotel

Peking, Kina

Om Peking

Jing Du Yuan Hotel ligger i Peking (i området Centrala Peking), fem minuter med bil från både Wangfujing Street och Förbjudna staden. Detta hotell ligger 4,6 km från Himlens tempel och 4,7 km från Förbjudna staden. Känn dig som hemma i ett av de 100 luftkonditionerade rummen med kylskåp. Gratis fast internet gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrummen har badkar/dusch och hårtorkar. På rummet finns telefon, skrivbord och kaffe- och tebryggare. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Solana Lifestyle Shopping Park - 1,3 km
Ritan Park - 1,7 km
Peking Union Medical College - 2 km
Wangfujing Street - 2,2 km
Wangfujings paleolitiska museum - 2,2 km
Oriental Plaza - 2,3 km
Silk Street-marknaden - 2,5 km
Qianmen - 2,6 km
Peninsula Beijing shoppingcenter - 2,8 km
Alien's Street Trade Market - 2,8 km
Beijing New World shoppingcenter - 2,9 km
The Place - 3,1 km
Dongcheng Dongjiaomin Lane - 3,2 km
Intime Lotte shoppingcenter - 3,3 km
Kinas nationalmuseum - 3,4 km

Närmaste flygplatser är:
Peking (PEK-Capital Intl.) - 26,4 km
Peking (PKX-Daxing Intl.) - 54,5 km

Rekommenderad flygplats för Jing Du Yuan Hotel är Peking (PEK-Capital Intl.).

Gäster har tillgång till bland annat business-service, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Planerar du ett event i Peking? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 230 kvadratmeter, däribland konferensrum och 2 mötesrum. Här har du tillgång till fritidsnöjen som inomhuspool och bastu. Boendet har även gratis wi-fi, en frisersalong och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Du kan äta gott på hotellets restaurang, som serverar lunch och middag. Du kan även beställa tilltugg på deras kafé och du har tillgång till rumsservice (under begränsade tider). Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.
  • Avgift för extrasäng: CNY 100 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta Jing Du Yuan Hotel

Adress

Beijing Beijing

GPS: N 39.903885 E 116.430123

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare