1 / 58

Om Polignano a Mare

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och gratis dagstidningar. Städning erbjuds dagligen. Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, bagageförvaring och tvättmöjligheter. Gäster har mot en avgift tillgång till flygtransfer tur/retur (tillgänglig på begäran) och hämtning vid järnvägsstationen. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Gäster kan enkelt ta sig till lokala attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Pensionatets gäster har tillgång till rumsservice (under begränsade tider) och kan även köpa nåt att äta i deras snackbar/deli. Avsluta dagen med en drink på boendets bar.

  • Tidig incheckning är tillgänglig mot en avgift (i mån av tillgänglighet)
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)
  • En anläggningsavgift ger dig tillgång till spa

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Alla gäster, även barn, måste vara närvarande vid incheckning och uppvisa statligt utfärdad legitimation eller pass.
  • Förhandsbokning krävs för massage, spabehandlingar och badhus/onsen. Bokningar kan göras genom att kontakta detta pensionat innan ankomst. Kontaktuppgifter finns på bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Suite 10

Adress

Suite 10

Polignano a Mare, Italien

N 40.995858 E 17.215417

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare