1 / 47

Om Puerto Viejo de Talamanca

La Costa de Papito ligger i Cahuita nära stranden, en tio minuters bilfärd från både Playa Punta Uva och Playa Cocles. Detta hotell ligger 0,4 km från Refugio Nacional de Vida Silvestre Cano Negro och 2,2 km från Talamanca Family Art. Känn dig som hemma i ett av de 12 rummen. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis fast internetanslutning och wi-fi erbjuds. Badrummen har dusch och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Playa Cocles - 0,1 km
Refugio Nacional de Vida Silvestre Cano Negro - 0,5 km
Talamanca Family Art - 2,3 km
Playa Negra - 2,9 km
Playa Chiquita - 3,7 km
Playa Punta Uva - 4,9 km
Praia Grande - 10,4 km
Bri Bri Waterfalls - 10,8 km
Two Waterfalls - 12,3 km
Puerto Vargas Station - 15,2 km
Cahuita nationalpark - 15,4 km
Playa Cahuita - 18,9 km
Playa Blanca - 18,9 km
Playa Negra - 19,6 km
Cacao Trails - 21,4 km

La Costa de Papito rekommenderar att du använder flygplatsen Juan Santamaría Intl. Airport (SJO), San José, Costa Rica - 233,2 km

Gäster har tillgång till bland annat bagageförvaring, tvättmöjligheter och värdeförvaringsskåp i receptionen. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här erbjuds massage och du har tillgång till hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, en frisersalong och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Gäster kan enkelt ta sig till lokala attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). La Costa de Papito har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar.
  • Avgift för flygtransfer: USD 215.00 per fordon (tur och retur)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över La Costa de Papito

Adress

La Costa de Papito

Puerto Viejo de Talamanca, Costa Rica

N 9.64966 E -82.73669

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare