1 / 100

Hotel Ganesha Inn Ganga View

Guangzhou, Kina

Om Rishikesh

Hotel Ganesha Inn Ganga View ligger i Rishikesh vid floden, en kvarts promenad från Lakshman tempel och Ram Jhula. Detta hotell med spa ligger 1 km från Lakshman Jhula Bridge och 4,1 km från Triveni Ghat. Känn dig som hemma i ett av de 11 luftkonditionerade rummen med LCD-tv. Sängen har memory foam-madrass och sängtillbehör av högsta kvalitet. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan kabelkanaler står för underhållningen. Privat badrum med badkar/dusch, lyxtoalettartiklar och tofflor. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Lakshman tempel - 0,5 km
Ram Jhula - 1,1 km
Parmarth Niketan - 1,8 km
Jumpin Heights - 2,1 km
Janki Bridge - 2,3 km
The Beatles Ashram - 3,7 km
Neer Waterfall - 3,8 km
Tera Manzil Temple - 3,9 km
Lakshman Jhula Bridge - 3,9 km
Triveni Ghat - 4,6 km
Rajaji nationalpark - 4,8 km
Bharat Mandir - 5,1 km
Patna Waterfall - 5,2 km
Laxman Jhula - 9,3 km
Neelkantha Mahadev Temple - 12,4 km

Den största flygplatsen i närheten är Dehradun (DED-Jolly Grant) - 21,5 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, expressincheckning och expressutcheckning. Gäster har mot en avgift tillgång till flygtransfer tur/retur (tillgänglig dygnet runt) och hämtning vid järnvägsstationen. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage. Detta hotell har även gratis wi-fi, en souvenirbutik eller tidningskiosk och bröllopstjänster. Gäster kan enkelt hoppa på boendets buss (avgift tillkommer) som rör sig inom ett område på 02 kilometer. Du kan äta gott på hotellets restaurang och kafé. Här har du även tillgång till rumsservice (under begränsade tider). En gratis frukost serveras dagligen.
  • Avgift för flygtransfer: INR 1500 per fordon (enkel resa, max. antal passagerare 4)
  • Avgift för extrasäng: INR 600.0 per vistelse

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Upp till 2 barn, 1 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Hotel Ganesha Inn Ganga View

Adress

Hotel Ganesha Inn Ganga View

Rishikesh, Indien

N 30.12804 E 78.32235

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare