1 / 59

Aloha On The Ganges, Rishikesh

Guangzhou, Kina

Om Rishikesh

Aloha On The Ganges, Rishikesh ligger centralt i Rishikesh, en fem minuters bilfärd från både Lakshman Jhula Bridge och Ram Jhula. Detta hotell med spa ligger 15,4 km från Parmarth Niketan och 27,3 km från Har Ki Pauri. Känn dig som hemma i ett av de 93 luftkonditionerade rummen med minibarer och LED-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrum med badkar och dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Lakshman tempel - 1,4 km
Ram Jhula - 2,3 km
Parmarth Niketan - 3 km
Jumpin Heights - 3,3 km
Janki Bridge - 3,5 km
Neer Waterfall - 3,5 km
The Beatles Ashram - 4,9 km
Patna Waterfall - 5 km
Lakshman Jhula Bridge - 1,7 km
Triveni Ghat - 5,3 km
Bharat Mandir - 6,5 km
Tera Manzil Temple - 7,7 km
Rajaji nationalpark - 8,2 km
Laxman Jhula - 10,5 km
Neelkantha Mahadev Temple - 13,5 km

Aloha On The Ganges, Rishikesh rekommenderar att du använder flygplatsen Dehradun (DED-Jolly Grant) - 22,6 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Planerar du ett event i Rishikesh? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 195 kvadratmeter, däribland konferenscenter. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Skäm bort dig själv med ett besök på deras fullständiga spa. Boendet har även gratis wi-fi och conciergetjänster. Du kan äta lunch och middag på hotellets restaurang Latitude, som specialiserar sig på internationell gastronomi. Du kan även äta gott på deras kafé eller bara ta det lugnt på rummet med rumsservice dygnet runt. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för frukostbuffé: INR 826 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 09.00 och 18.00.
  • Förhandsbokningar krävs för spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Aloha On The Ganges, Rishikesh

Adress

Aloha On The Ganges, Rishikesh

Rishikesh, Indien

N 30.13085 E 78.328373

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare