1 / 65

Kamay The Grand Alova

Guangzhou, Kina

Om Rishikesh

Kamay The Grand Alova ligger i Rishikesh på flodpromenaden, en fem minuters bilfärd från både Lakshman Jhula Bridge och Ram Jhula. Detta hotell med exklusiv profil ligger 27,2 km från Har Ki Pauri och 5,1 km från Triveni Ghat. Känn dig som hemma i ett av de 40 rummen med LED-tv. Sängen har memory foam-madrass och egyptiska bomullslakan. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, regndusch och lyxtoalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Lakshman tempel - 1,2 km
Ram Jhula - 2,1 km
Parmarth Niketan - 2,8 km
Jumpin Heights - 3,1 km
Janki Bridge - 3,3 km
Neer Waterfall - 3,3 km
Patna Waterfall - 4,4 km
The Beatles Ashram - 4,7 km
Tera Manzil Temple - 4,9 km
Lakshman Jhula Bridge - 5 km
Triveni Ghat - 5,1 km
Bharat Mandir - 6,3 km
Rajaji nationalpark - 8 km
Laxman Jhula - 10,3 km
Neelkantha Mahadev Temple - 13,4 km

Den största flygplatsen i närheten är Dehradun (DED-Jolly Grant) - 22,5 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Planerar du ett event i Rishikesh? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 195 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage och ansiktsbehandlingar. Detta hotell har även gratis wi-fi, en tv i allmänt utrymme och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Njut av lokala och internationella rätter på Anandam, en av de 2 restauranger detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice dygnet runt. Du kan även hitta lättare måltider på deras kafé. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Lokal frukost serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för lokal frukost: INR 550 för vuxna och INR 300 för barn
  • Avgift för extrasäng: INR 1000.0 per dag
  • Spaavgift: 3000 INR per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta över Kamay The Grand Alova

Adress

Kamay The Grand Alova

Rishikesh, Indien

N 30.131647 E 78.326778

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare