1 / 34

Château de Sanse

Bordeaux, Frankrike

Om Sainte-Radegonde

Château de Sanse ligger i Sainte-Radegonde, en kvarts bilfärd från både Château Moulin de Peyronin och Les Jardins de Sardy. Detta hotell ligger 13,8 km från Château de Montaigne och 15,1 km från DOMAINE DE GRIMARDY. Känn dig som hemma i ett av de 16 individuellt inredda rummen. Gratis fast internetanslutning och wi-fi erbjuds. Badrummen har badkar eller dusch med regndusch. På rummet finns värdeförvaringsskåp, skrivbord och telefon med gratis lokalsamtal. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Château Moulin de Peyronin - 8,3 km
Les Jardins de Sardy - 10,1 km
Château de Montaigne - 13,8 km
DOMAINE DE GRIMARDY - 15,1 km
Château Beynat - 15,4 km
Château Robin - 16,1 km
Château Claud-Bellevue - 16,7 km
Vingården Bessineau - 16,8 km
Château des Rochers - 16,9 km
Plage des Bardoulets - 17,7 km
Earl Vignobles Fournier - 18 km
Clos Puy Arnaud Winery - 18,1 km
Chateau Mangot - 19 km
Château Bernateau - 19,2 km
Château Fleur Cardinale - 19,7 km

Château de Sanse rekommenderar att du använder flygplatsen Bergerac (EGC-Bergerac - Perigord - Dordogne) - 43,2 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), flerspråkig personal och bibliotek. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här får du tillgång tilll säsongsöppen utomhuspool och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, barnpassning mot en avgift och bröllopstjänster. Du kan beundra utsikten över trädgården och avnjuta din middag under bar himmel på Restaurant L'EffervéSanse, deras restaurang som specialiserar sig på franska köket. Föredrar du att ta det lugnt på rummet kan du beställa rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 07.00 till 10.00. Detta boende har fått sin officiella stjärngradering från Frankrikes Turistutvecklingsbyrå, ATOUT France. Detta boende är stängt för säsongen under vintern.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Stadsskatt: 1.10 EUR per person per natt. Skatten gäller inte barn under 18 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för frukostbuffé: EUR 12 per person (ungefärligt pris)
  • Extrasängar finns tillgängliga mot en tilläggsavgift

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Poolen är öppen mellan maj och september.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Château de Sanse

Adress

Château de Sanse

Sainte-Radegonde, Frankrike

N 44.79912 E 0.05557

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare