1 / 76

Kenton Palace Bariloche

Bariloche, Argentina

Om San Carlos de Bariloche

Gäster har tillgång till bland annat business-service, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Boendet har även skidförvaring, en eldstad i lobbyn och info om cykelturer. Du kan äta något gott på hotellets kafé. Vill du hellre ta det lugnt på rummet har du tillgång till rumsservice (under begränsade tider).

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Du kan behöva betala följande kostnader på boendet: argentinsk moms (21 %). Utländska resenärer som betalar med ett utländskt kort eller via banköverföring och som visar upp ett giltigt pass och turistvisum kan slippa betala moms (21 %).

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Enligt policy kan vissa bokningar för gruppevenemang eller fester, inklusive svensexor och möhippor, nekas.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Kenton Palace Bariloche

Adress

Kenton Palace Bariloche

San Carlos de Bariloche, Argentina

N -41.134961 E -71.309963

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare