1 / 45

Hotel Plaza 24

Santa Cruz, Bolivia

Om Santa Cruz

I Santa Cruz ligger Hotel Plaza 24, ett stenkast från Parque El Arenal och 4 minuters promenad från Stadsbibliotek. Detta hotell ligger 0,6 km från Museo Etno-folklorico och 1,1 km från Museet för helig konst. Känn dig som hemma i ett av de 21 rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Parque El Arenal - 0,1 km
Stadsbibliotek - 0,4 km
Museo Etno-folklorico - 0,5 km
Paseo Artesanal La Recova - 0,6 km
Plaza 24 de Septiembre - 0,7 km
Centro Cultural Franco-Alemán - 0,7 km
San Lorenzo-katedralen - 0,7 km
Museet för helig konst - 0,8 km
Centro de Arte Y Cultura Guaraní Ñandereko Ñomai - 0,9 km
Artecampo - 1,7 km
Blacutt Square - 1,9 km
Cine Center - 2,4 km
Santa Cruz zoo - 2,5 km
Ramon Tahuichi Aguilera-stadion - 2,7 km
Las Brisas shoppingcenter - 3,9 km

Den största flygplatsen i närheten är Santa Cruz (VVI-Viru Viru International) - 16,6 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressincheckning och reception (öppen dygnet runt). Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och parkering (avgift tillkommer) finns även på plats. Njut av utsikten från deras takterrassen och dra nytta av deras gratis wi-fi och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Deras restaurang The Corner Gastropub, som specialiserat sig på internationell gastronomi, har en loungebar där du kan ta en drink, men du kan även ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Här erbjuds en gratis kontinental frukost dagligen mellan 07.30 och 10.30.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Du kan behöva betala följande kostnader på boendet: boliviansk moms (13 %). Utländska resenärer som visar upp ett giltigt pass och turistvisum kan slippa betala moms (13 %).

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Parkeringsavgift: USD 1.50 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Hotel Plaza 24

Adress

Hotel Plaza 24

Santa Cruz, Bolivia

N -17.7773529 E -63.1821031

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare