Toulouse Apart Hotel

Salvador de Bahia, Brasilien

Denna lägenhet placerar dig mitt i Santa Cruz Cabralia, med inte mer än tio minuters bilfärd från Coroa Vermelha-stranden och Praia do Mutá. Denna lägenhet med familjevänlig profil ligger 6,8 km från Complexo Barramares och 7,5 km från Axe Moi Entertainment Complex. Slå dig till ro i den här individuellt inredda lägenheten, som har ett kylskåp och en ugn i köket. En 32-tums smart-tv med kabelkanaler står för underhållningen, och gratis wi-fi ser till att du kan hålla dig uppkopplad. Bekvämligheter som ingår är mikrovågsugn och takfläkt. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Discovery Coast Atlantic Forest Reserves - 0,1 km
Discovery of Brazil Memorial - 0,5 km
Coroa Vermelhas kors - 1 km
Coroa Vermelha-stranden - 1,1 km
Praia do Mutá - 1,7 km
Jaqueras indianreservat - 4,6 km
Praia de Ponta Grande - 4,7 km
Complexo Barramares - 6,8 km
Kyrkan Santa Cruz Cabralia - 7,4 km
Arakakai-stranden - 7,4 km
Axe Moi Entertainment Complex - 7,5 km
Itacimirim Beach - 8,6 km
Complexo de Lazer Tôa Tôa - 8,9 km
Mundaí Praia - 10,4 km
Praia de Santo André - 11,9 km

Den största flygplatsen i närheten är Porto Seguro (BPS) - 17,9 km

Receptionen är endast bemannad under vissa tider. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här finns bland annat tillgång till utomhuspool och bubbelpool. Boendet har även gratis wi-fi och utomhusgrill. En gratis frukost enligt egen beställning ingår.
  • Föräldrar eller vårdnadshavare som reser med barn under 18 år måste uppvisa barnets födelsebevis och fotolegitimation (t.ex. pass) vid incheckning. Om endast en av föräldrarna reser internationellt till Brasilien med barnet, måste denna person dessutom uppvisa attesterad tillåtelse att resa undertecknad av den andre föräldern, i tillägg till barnets födelsebevis och fotolegitimation. Föräldrar eller vårdnadshavare som inte kan eller vill uppvisa en sådan attest måste inneha juridisk attest. Resenärer som planerar att resa till Brasilien med barn bör kontakta ett brasilianskt konsulatkontor innan resan för ytterligare information.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Boendet rengörs av städpersonal.

Karta Toulouse Apart Hotel

Loading map...

Adress

Santa Cruz Cabralia

GPS: N -16.33824 E -39.01254

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare