1 / 55

Om Sanxenxo

Casa Aurita ligger i Sanxenxo på stranden, en kort 1 minuters promenad från Ría de Pontevedra och 9 minuter från Praia de Nanîn. Detta pensionat vid stranden ligger 1,2 km från Silgar Beach och 1,2 km från Playa de Areas. Känn dig som hemma i ett av de 10 rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har dusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Ría de Pontevedra - 0,1 km
Praia de Nanîn - 0,7 km
Playa de Areas - 1,3 km
Silgar Beach - 1,4 km
Baltar Beach - 2,6 km
Playa de Caneliñas - 3,7 km
Praia de Raxó - 4,2 km
Playa Canelas - 4,3 km
Praia de Paxariñas - 5,6 km
Montalvo Beach - 5,9 km
Paris Dakart Sanxenxo - 8,8 km
Praia de Pragueira - 9,5 km
Major Beach - 9,5 km
Playa Lanzada - 10,2 km
Castro da Lanzada - 11,5 km

Den största flygplatsen i närheten är Vigo (VGO-Peinador) - 62,3 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn och kaffe i allmänt utrymme. Skäm bort dig själv med massage eller njut av utsikten från deras terrassen och trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och ett picknickområde. Du kan äta lunch och middag på pensionatets loungebar Casa Aurita, som specialiserar sig på lokala och internationella rätter, eller bara lata dig på rummet med deras rumsservice. Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för kontinental frukost: EUR 3 för vuxna och EUR 3 för barn
  • Avgift för extrasäng: EUR 15 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över Casa Aurita

Adress

Casa Aurita

Sanxenxo, Spanien

N 42.39871 E -8.79447

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare