1 / 86

Hotel Do Parque - Congress & SPA

Batalha, Portugal

Om Sao Pedro do Sul

Hotel Do Parque - Congress & SPA ligger i Sao Pedro do Sul, ett stenkast från både Termas de São Pedro do Sul stadstorg och Termas De S. Pedro Do Sul. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,3 km från Termas de São Pedro do Sul heta källor och 0,3 km från Termas trädgårdar. Känn dig som hemma i ett av de 100 luftkonditionerade rummen med minibarer och LED-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har dusch och hårtorkar. På rummet finns telefon, skrivbord och mörkläggningsgardiner. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Termas de São Pedro do Sul stadstorg - 0,1 km
Termas De S. Pedro Do Sul - 0,2 km
Termas de São Pedro do Sul heta källor - 0,3 km
Termas trädgårdar - 0,3 km
Museu do Caramulo - 12,6 km
Montebelo Golf Viseu - 21 km
Museu Grao Vasco - 26,2 km
Viseus stadshus - 26,2 km
Jardim das Mães - 26,3 km
Viseus katedral - 26,9 km
Fontelo Park - 27,1 km
Serra do Caramulo - 27,6 km
Palácio do Gelo Shopping Centre - 27,7 km
Museu Do Caramulo - 33,2 km
Santa Maria de Silgueiros kloster - 36,1 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, reception (öppen dygnet runt) och tvättmöjligheter. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och 2 mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du bland annat tillgång till gym, inomhuspool och bastu. Boendet har även gratis wi-fi och en spelhall. Hotellets gäster kan avnjuta en middag på Varanda do Parque eller ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Koppla av med din favoritdrink i deras bar eller bar vid poolen. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 07.30 och 10.00.
  • Avgift för extrasäng: EUR 25.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Hotel Do Parque - Congress & SPA

Adress

Hotel Do Parque - Congress & SPA

Sao Pedro do Sul, Portugal

N 40.761159 E -8.066458

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare