1 / 28

Om Segovia

Hotel Real Segovia ligger mitt i Segovia, på fem minuters gångavstånd från både Katedralen i Segovia och Plaza Mayor. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,7 km från Segoviaakvedukten och 1,1 km från Casa-Museo de Antonio Machado. Känn dig som hemma i ett av de 37 luftkonditionerade rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Monumento a Juan Bravo - 0,1 km
Plaza de Medina del Campo - 0,1 km
Plaza San Martin - 0,1 km
Calle Real de Segovia - 0,1 km
Torreón de Lozoya - 0,1 km
Casa de los Picos - 0,1 km
Museo de Arte Contemporáneo Esteban Vicente - 0,1 km
Lozoya Tower - 0,1 km
Iglesia de San Martín - 0,1 km
Gamla synagogan - 0,2 km
Corpus Christi-klostret - 0,2 km
San Millan-kyrkan - 0,2 km
The Beaks House - 0,2 km
Mirador de la Canaleja - 0,2 km
Centro Didáctico de la Judería - 0,3 km

Hotel Real Segovia rekommenderar att du använder flygplatsen Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD), Madrid, Spanien - 106,7 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), bagageförvaring och värdeförvaringsskåp i receptionen. Njut av utsikten från deras takterrassen och dra nytta av deras gratis wi-fi och varuautomat. På hotellets kafé kan du stilla hungern, och du kan även köpa snacks i deras snackbar/deli. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för frukostbuffé: EUR 11 för vuxna och EUR 7.50 för barn

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Hotel Real Segovia

Adress

Hotel Real Segovia

Segovia, Spanien

N 40.948746 E -4.121812

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare