1 / 35

Hongqiao State Guest Hotel Shanghai

Shanghai, Kina

Om Shanghai

Hongqiao State Guest Hotel Shanghai ligger centralt i Shanghai, en tio minuters bilfärd från både West Nanjing Road och Jing’an-templet. Detta hotell med lyxprofil ligger 11,2 km från Bund och 9,5 km från Folkets torg. Känn dig som hemma i ett av de 216 individuellt möblerade rummen med kylskåp och minibarer. Sängen har Select Comfort-madrass och sängtillbehör av högsta kvalitet. Gratis wi-fi ser till att du kan hålla dig uppkopplad, och en 32-tums platt-tv med satellitkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Badrummen har hårtorkar och badrockar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Intex Shanghai - 0,9 km
Xianxia Road - 1,1 km
Shanghai World Trade Exhibition Hall - 1,3 km
Paramount - 1,5 km
Hongqiao-parken - 1,6 km
Hongqiao Int'l Pearl City - 1,7 km
Laowai Street 101 - 1,8 km
Shanghai Zoo - 2,9 km
Cloud Nine Plaza - 3,6 km
Grand Gateway - 4,1 km
Zhongshan-parken - 4,2 km
Xujiahuis affärscentrum - 4,3 km
Metro City - 4,4 km
Caohejing Hi-Tech Park - 4,8 km
Lingkong SOHO - 5,2 km

Närmaste flygplatser är:
Hongqiaos internationella flygplats (SHA) - 5,9 km
Pudongs internationella flygplats (PVG) - 51,2 km

Rekommenderad flygplats för Hongqiao State Guest Hotel Shanghai är Hongqiaos internationella flygplats (SHA).

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service dygnet runt och limousine- och taxibokning. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och parkering (avgift tillkommer) finns på plats. Du får tillgång till bland annat inomhuspool, bastu och fitnesscenter. Detta hotell i art décostil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Detta hotell har 4 restauranger med bra mat om du inte bara vill stanna på rummet och njuta av rumsservice dygnet runt. På deras kafé serveras enklare måltider.Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.
  • Avgift för frukostbuffé: CNY 168 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för flygtransfer: CNY 650 per fordon (enkel resa)
  • Parkeringsavgift: CNY 120 per dag
  • Avgift för extrasäng: CNY 220.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 6 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.

Karta över Hongqiao State Guest Hotel Shanghai

Adress

Hongqiao State Guest Hotel Shanghai

Shanghai, Kina

N 31.20279 E 121.3911

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare