1 / 55

Om Tbilisi

Four Rooms ligger i Tbilisi (i området Gamla Tbilisi), en fem minuters bilfärd från både Tbilisis loppmarknad och Rike Park. Denna lägenhet ligger 1,7 km från 9 April Park och 1,7 km från Samebakatedralen. Känn dig som hemma i ett av de 4 individuellt inredda rummen som har pentry med kylskåp och spishäll. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. På rummet finns skrivbord och mikrovågsugnar; strykutrustning finns på begäran. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Tbilisis loppmarknad - 0,9 km
Rådhuset - 1,3 km
9 April Park - 1,4 km
Marjanishvili-teatern - 1,4 km
Presidentpalatset - 1,5 km
Rike Park - 1,5 km
Kashvetikyrkan - 1,6 km
Rustaveli Avenue - 1,6 km
Samebakatedralen - 1,6 km
Rustaveli teatern - 1,7 km
Rezo Gabriadze-teatern - 1,7 km
Rustaveli Сinema - 1,7 km
Anchiskhatibasilikan - 1,7 km
Georgiens nationalmuseum - 1,7 km
Georgiens nationalgalleri - 1,8 km

Den största flygplatsen i närheten är Tbilisi (TBS-Tbilisi Intl.) - 17 km

Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Njut av utsikten från deras trädgården och dra nytta av deras gratis wi-fi och reception.
  • Om visum krävs för inresa i landet kan ditt boende i vissa fall hjälpa dig med de dokument som krävs för att erhålla ett. Mer information får du genom att kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen. Boendet kan ta ut en avgift för denna tjänst, även om du skulle avboka. Alla arrangemang görs direkt mellan dig och boendet.

Karta över Four Rooms

Adress

Four Rooms

Tbilisi, Georgia

N 41.708103 E 44.806588

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare