1 / 28

Resort Teater Kame

Albanien, Albanien

Om Tirana

I Bërzhitë ligger Resort Teater Kame vid floden, en kvart med bil från både Pellumbas grottor och Tirana East Gate. Detta hotell ligger 20,2 km från Skanderbeg-torget och 20,3 km från Försvarsdepartementet. Känn dig som hemma i ett av de 8 luftkonditionerade rummen med minibarer och platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrummen har dusch och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och separata sittutrymmen. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Pellumbas grottor - 3,8 km
Tirana East Gate - 12,9 km
Moder Albanen-statyn - 15,8 km
Tiranas konstgjorda sjö - 16,6 km
Tiranas stora park - 16,7 km
Liqeni i Farkës - 18,1 km
Air Albania Stadium - 18,2 km
Tiranas konstgjorda sjös lekplats - 18,2 km
Tiranas parlament - 18,6 km
Toptani shoppingcenter - 18,7 km
Tiranas universitet - 18,8 km
Statue of the Unknown Partisan - 18,9 km
Clock Tower - 18,9 km
Fortress of Justinian - 19 km
Selman Stermasi-stadion - 19,1 km

Resort Teater Kame rekommenderar att du använder flygplatsen Tirana (TIA-Nene Tereza Intl.) - 36,3 km

Receptionen är endast bemannad under vissa tider. Här har du tillgång till utomhuspool och kan njuta av trädgården. Detta hotell i art décostil har även hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och danssal. Du kan äta gott på hotellets restaurang och kafé. Här har du även tillgång till rumsservice (under begränsade tider). Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för sen utcheckning: ALL 3000 (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 6 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.

Karta över Resort Teater Kame

Adress

Resort Teater Kame

Tirana, Albanien

N 41.244547 E 19.937448

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare