1 / 33

Om Toledo

Hostal Santo Tomé ligger i hjärtat av Toledo, en knapp fem minuters promenad från både San Antonio de Padua-klostret och Katedralen i Toledo. Detta hotell ligger 12 km från Puy du Fou España och 0,1 km från Santo Tomé-klostret. Känn dig som hemma i ett av de 10 luftkonditionerade rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Privat badrum har djupa badkar och gratis toalettartiklar. På rummet finns skrivbord och mörkläggningsgardiner. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

San Antonio de Padua-klostret - 0,1 km
Santo Tomé-klostret - 0,1 km
El Salvador-kyrkan - 0,1 km
Palacio de Fuensalida - 0,1 km
Museo Taller Del Moro - 0,2 km
Museo de los Concilios y Cultura Visigótica - 0,2 km
Museo del Greco - 0,2 km
San Clemente-klostret - 0,2 km
Santa Úrsula-klostret - 0,2 km
San Pedro Mártir-klostret - 0,2 km
El Transito-synagogan - 0,2 km
Victorio Macho Museum - 0,3 km
Santa María la Blanca-synagogan - 0,3 km
Santa Isabel de los Reyes-klostret - 0,3 km
Toledos rådhus - 0,3 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi och conciergetjänster. Boendet är stängt mellan 10 maj 2023 och 31 januari 2025.
  • Parkeringsavgift: EUR 14 per dag
  • Avgift för sen incheckning

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över Hostal Santo Tomé

Adress

Hostal Santo Tomé

Toledo, Spanien

N 39.85687 E -4.02779

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare