1 / 55

Riad Medina Mudejar

Toledo med omnejd, Spanien

Om Toledo

Riad Medina Mudejar ligger i Toledo (i området Toledo centrum), en kvarts bilfärd från både Katedralen i Toledo och Puy du Fou España. Detta hotell med spa ligger 0,1 km från Edificio de la Diputación och 0,4 km från Carmelitas Descalzos-klostret. Känn dig som hemma i ett av de 5 individuellt inredda rummen med gratis produkter i minibar och platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns skrivbord och gratis flaskvatten. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

San Clemente-klostret - 0,1 km
San Pedro Mártir-klostret - 0,1 km
Museo de los Concilios y Cultura Visigótica - 0,1 km
Santo Domingo el Antiguos kloster - 0,2 km
El Salvador-kyrkan - 0,3 km
Santo Tomé-klostret - 0,3 km
San Antonio de Padua-klostret - 0,3 km
Palacio de Fuensalida - 0,3 km
Edificio de la Diputación - 0,3 km
Museo Taller Del Moro - 0,3 km
Convento de las Agustinas Calzadas - 0,4 km
Santa María la Blanca-synagogan - 0,4 km
Santa Úrsula-klostret - 0,4 km
Santa Clara la Real-klostret - 0,4 km
Museo del Greco - 0,4 km

Receptionen är endast bemannad under vissa tider. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage och kroppsbehandlingar. Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för kontinental frukost: EUR 10 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Riad Medina Mudejar

Adress

Riad Medina Mudejar

Toledo, Spanien

N 39.85846 E -4.02849

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare