1 / 70

Park Hyatt Toronto

Toronto, Kanada

Om Toronto

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Privat badrum med dusch, regndusch och lyxtoalettartiklar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och minibarer. Gäster har tillgång till bland annat expressutcheckning, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Detta lägenhetshotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Du kan äta på lägenhetshotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice dygnet runt. Avsluta dagen med en drink på boendets bar.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta lägenhetshotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Bil behövs inte för transport till och från detta boende.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta över Park Hyatt Toronto

Adress

Park Hyatt Toronto

Toronto, Ontario, Kanada

N 43.66876 E -79.39416

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare