1 / 13

Flushing Meadows Resort

Goa, Indien

Om Vagator

Flushing Meadows Resort ligger i Vagator nära stranden, en kvarts bilfärd från både Anjuna Beach och St. Michael's Church. Detta hotell ligger 7,5 km från Calangute Beach och 6,9 km från Baga Beach. Känn dig som hemma i ett av de 21 rummen med kylskåp och LED-tv. Rummen har privata terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

St. Michael's Church - 1,8 km
Miraculous Cross - 2,3 km
The Goa Collective Bazaar - 2,4 km
Chapora strand - 2,7 km
Splashdown Waterpark - 2,7 km
Chapora-fortet - 2,9 km
Vagator Beach - 3 km
Ozran-stranden - 3,1 km
Nattmarknad, lördag - 3,3 km
Baga Night Market - 4,1 km
Anjuna Beach - 4,2 km
Anjuna loppmarknad - 4,7 km
Titos Lane - 6,9 km
Baga Beach - 6,9 km
Casino Palms - 6,9 km

Närmaste flygplatser är:
North Goa Airport (GOX), Goa, Indien - 25,3 km
Dabolim flygplats (GOI) - 44 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer till hotellet mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här har du tillgång till utomhuspool och kan njuta av trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och ett picknickområde. Flushing Meadows Resort har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Slappna av med en god drink på en av boendets 2 barer/lounger. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 07.30 och 10.30.
  • Avgift för flygtransfer: INR 1250 per fordon

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta över Flushing Meadows Resort

Adress

Flushing Meadows Resort

Vagator, Indien

N 15.598853 E 73.754796

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare