1 / 26

Elite World Van

Van, Turkiet

Om Van

Elite World Van ligger i hjärtat av Van, en kvarts promenad från både Cheese Shops Bazaar och Vans museum. Detta hotell med lyxprofil ligger 1,1 km från Ulu Camii och 1,1 km från Vans stora moské. Känn dig som hemma i ett av de 230 rummen med minibarer och plasma-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar och dusch, gratis toalettartiklar och bidéer. På rummet finns laptopanpassade värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Cheese Shops Bazaar - 0,9 km
Vans museum - 0,9 km
Ulu Camii - 1,1 km
Vans stora moské - 1,1 km
Vans statsteater - 1,2 km
Van AVM - 1,3 km
Lake Van - 1,5 km
Ataturk City Stadium - 1,7 km
Van-fortet - 4,3 km
Sju kyrkor - 11,5 km
Yoncatepe Necropolis - 13,4 km
Castle of Cavustepe - 25,6 km
Hayks fästning - 27,2 km
Hoşap Castle - 43,8 km
Gevaş Cemetery - 49,2 km

Den största flygplatsen i närheten är Van (VAN-Ferit Melen) - 6,3 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressutcheckning och gratis dagstidningar i lobbyn. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och mötesrum. Flygtransfer tur/retur är gratis (tillgänglig dygnet runt). Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage. Här har du bland annat tillgång till gym, inomhuspool och bubbelpool. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Detta hotell har 2 restauranger med bra mat om du inte bara vill stanna på rummet och njuta av rumsservice dygnet runt. På deras 2 kaféer serveras enklare måltider.Koppla av med en drink på en av boendets 2 barer/lounger. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 07.00 till 10.30.
  • Avgift för frukostbuffé: EUR 7 för vuxna och EUR 7 för barn
  • Avgift för extrasäng: EUR 30 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Elite World Van

Adress

Elite World Van

Van, Turkiet

N 38.499633 E 43.385942

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare