1 / 52

Wanda Reign Wuhan

Wuhan, Kina

Om Wuhan

Mitt i Wuhan ligger Wanda Reign Wuhan, en knapp fem minuters bilfärd från East Lake in Wuhan och Wuhan-universitetet. Detta hotell med lyxprofil ligger 3,4 km från Hubeis provinsialmuseum och 4,4 km från Wuhans tekniska högskola. Känn dig som hemma i ett av de 413 luftkonditionerade rummen med minibarer och plasma-tv. Sängen har memory foam-madrass, duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan satellitkanaler står för underhållningen. Privat badrum med badkar och dusch, djupa badkar och regndusch. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Han Street - 0,1 km
Hubei Science and Technology Museum - 1,4 km
East Lake in Wuhan - 1,9 km
Wuhan-universitetet - 2,5 km
Changchun Taoist Temple - 3,5 km
Hubeis provinsialmuseum - 3,5 km
Wuhans tekniska högskola - 4 km
East Lake Scenic Area - 4,4 km
Centrala Kinas normaluniversitet - 4,8 km
Luojia Mountain - 5 km
Wuhan Yangtze River Bridge - 6 km
Yellow Crane Tower (historisk byggnad) - 6 km
Wuhan Art Museum - 6,7 km
Wuhan University of Technology - 7 km
Wuhan the Second Yangtze River Bridge - 7,4 km

Wanda Reign Wuhan rekommenderar att du använder flygplatsen Wuhan (WUH-Tianhe Intl.) - 42 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och gratis dagstidningar i lobbyn. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här erbjuds många alternativ för fritidsaktiviteter, som bland annat inomhuspool, bastu och fitnesscenter. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en frisersalong. Ta dig en bit mat på CAFE REIGN, en av de 3 restauranger detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och nyttja dess rumsservice dygnet runt. Mindre måltider finns även på deras kafé. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.
  • Avgift för frukostbuffé: CNY 228 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för flygtransfer: CNY 600 per fordon (enkel resa)
  • Avgift för extrasäng: CNY 450.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta över Wanda Reign Wuhan

Adress

Wanda Reign Wuhan

Wuhan, Kina

N 30.555133 E 114.341422

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare