1 / 65

Hotel Nikko Xiamen

Östra Kina, Kina

Om Xiamen

I Xiamen-området Siming ligger Hotel Nikko Xiamen, en fem minuters bilfärd från både Xiamen International Convention and Exhibition Center och Zhonglun park. Detta hotell med lyxprofil ligger 3,4 km från Huihe Stone Cultural Park och 5,3 km från Xiamen Mingfa Commercial Plaza. Känn dig som hemma i ett av de 436 luftkonditionerade rummen med minibarer. Gratis fast internetanslutning och wi-fi erbjuds. Privat badrum med badkar/dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Zhonglun park - 2,4 km
Öar utanför kusten - 2,8 km
Huihe Stone Cultural Park - 3,4 km
Xiamen International Convention and Exhibition Center - 3,9 km
Hai Yun Tai Beach - 4,6 km
Xiamen Mingfa Commercial Plaza - 5,3 km
Wuyuanwan våtmarkspark - 5,7 km
Huandao Road Muzhan Avenue - 6,6 km
Xiamen Science and Technology Museum - 7,4 km
Gulangyu Piano Art Museum - 7,6 km
Jinshanzhai Mountain - 7,7 km
Bailuzhou Park - 7,7 km
Xiamen Museum - 7,8 km
Wuyuan Bays sporthall - 8 km
SM City Xiamen shoppingcenter - 8,2 km

Hotel Nikko Xiamen rekommenderar att du använder flygplatsen Xiamen (XMN-Xiamen Intl.) - 11 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressincheckning och expressutcheckning. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här erbjuds många alternativ för fritidsaktiviteter, som bland annat inomhuspool, bastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en frisersalong. Du kan äta gott och beundra utsikten över trädgården på deras restaurang All-day dinning serena, eller ta det lugnt på rummet med rumsservice dygnet runt. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 06.00 till 10.00. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.
  • Avgift för frukostbuffé: CNY 147 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.

Karta Hotel Nikko Xiamen

Adress

Xiamen Fujian

GPS: N 24.471106 E 118.165565

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare