1 / 71

Xiamen Tegoo Hotel

Östra Kina, Kina

Om Xiamen

Xiamen Tegoo Hotel ligger i Xiamen (i området Siming), en fem minuters bilfärd från både Gulangyu och Xiamen Underwater World. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,8 km från Xiamen-Gulangyu Island Terminal och 0,8 km från Sunlight Rock. Känn dig som hemma i ett av de 265 luftkonditionerade rummen med LCD-tv. Sängen har memory foam-madrass, duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan satellitkanaler står för underhållningen. Delvis öppna badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Xiamen-Gulangyu Island Terminal - 0,8 km
Hongshan Park - 1,3 km
Zhongshan Park - 1,7 km
Sanqi Tian färjeterminal - 2 km
Haiwan Park - 2,5 km
Overseas Chinese Museum - 2,7 km
Xiamens universitet - 2,8 km
Nanputuo-templet - 3 km
Xiamen Underwater World - 3,1 km
Bailuzhou Park - 3,1 km
Sunlight Rock - 3,5 km
Railway Culture Park - 3,5 km
Xiada Reservoir - 3,6 km
Xiamen Piano Museum - 3,7 km
Xiamens botaniska trädgård - 4 km

Xiamen Tegoo Hotel rekommenderar att du använder flygplatsen Xiamen (XMN-Xiamen Intl.) - 15,5 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, limousine- och taxibokning och expressutcheckning. Detta hotell har 2 konferensrum för olika typer av möten och events. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi, conciergetjänster och bröllopstjänster. Boendets strandbuss (avgift tillkommer) tar dig till stranden snabbt och enkelt. Du kan äta på hotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice dygnet runt. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 07.00 till 10.00. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.
  • Avgift för frukostbuffé: CNY 68 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta Xiamen Tegoo Hotel

Adress

Xiamen Fujian

GPS: N 24.45174 E 118.075669

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare